Hopp til hovedinnholdet

Jeg går på Ceracette og glemte en pille. Jeg tok pillen ca 12 timer for sent. Jeg tok angrepille etter 2 timer. Tok pillen til riktig tid neste dag. Hadde så sex uten kondom. Har lest at jeg ikke er sikker før 7 dager etter glemt pille. Har jeg økt risiko for å bli gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 20 år og har gått på cerazette i 5 måneder. Jeg glemte pillen min en dag og tok den 12 timer for sent(give or take). Jeg tok angrepille etter 2 timer. Jeg tok pille til riktig tid dagen etter, men glemte meg bort å hadde sex uten kondom. Jeg har lest at jeg skal bruke ekstra prevensjon de sju følgende dagene etter glemt pille. Har jeg økt risiko for å bli gravid?

SVAR

Besvart 16.08.2017 20:42:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det. Her kan du lese hva du må gjære.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle