Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg har tenkt å sette inn p-stav. Kjæresten min og jeg har kun hatt sex med hverandre. Er jeg trygg for graviditet og kjønnssykdom ved bare å bruke p-stav, uten kondom?  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Skal prøve å holde spørsmålet så kort og enkelt som mulig! Jeg har tenkt til å ta P-stav og lurer på om jeg da kan ha sex med kjæresten min uten bruk av kondom? Vi mistet jomfrudommen til hverandre og ingen av oss har hatt sex med noen andre etterpå. Kan vi da ha trygg sex uten kondom om jeg har p-stav, uten å tenke på graviditet eller seksuellt overførbare sykdommer? Takk for svar:) PS: Digger nettsiden deres!

SVAR

Besvart 14.09.2017 21:29:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Før du velger prevensjonsmetode

Enten om du har begynt å ha sex eller tror det snart kommer til å skje - det finnes mange prevensjonsmetoder å velge mellom for å unngå graviditet.

 

Les mer
account_circle