Hopp til hovedinnholdet

Jeg går på p-piller, har litt ubehag i nedre del av magen og lurer på om jeg kan være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 15 som har et spørsmål. Jeg har vært sammen med kjæresten (15) min i snart 1 år, og vi har samleie. Jeg går på p-pillene Almina 28, og er flink til å ta dem hver dag. Jeg hadde ubeskyttet sex en uke før høstferien, og hoppet over sukkerpillene jeg egentlig skulle tatt i ferien. Startet altså rett på nytt brett. I det siste har jeg merket litt ubehag i nedre del av magen og i området ved eggstokkene, men ikke noe mer enn det. Jeg lurer på om jeg kan være gravid, eller om det bare er kroppen som reagerer på at jeg hoppet over sukkerpillene? Har merket litt menslignende smerter i tidligere perioder, da har det vist seg at jeg ikke var gravid, samtidig som jeg ikke hoppet over sukkerpillene. Kan jeg merke menssymptomer (smerter osv) og PMS selvom jeg går på p-piller? Til slutt; Er pillene trygge? Kan jeg føle meg sikret mot graviditet?

SVAR

Besvart 12.10.2017 12:46:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle