Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være født uten jomfruhinne? kan jeg hoppe over mensen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg begynte på Diane da jeg var14år grunnet akne det har gjort at kvisene har forsvunnet. Så legen spurte om vi skulle prøve uten. Men jeg sa det ikke passet siden jeg trodde jeg ville få kjæreste snart. Så jeg fikk lov fortsette med Yasmin21 også fordi de kunne hindre akne kom tilbake. Siden jeg gikk på p-piller så jeg ingen grunn vente med å ha sex med min kjæreste på 15. Så i går hadde vi vært sammen i 5 dager vi var alene hjemme og vi hadde sex. Han ville jeg skulle suge han først noe jeg gjorde og han sleiket meg før jeg red han forventet det skulle være vont men det var det ikke. Kan det være at jeg er født uten jomfruhinne? Når jeg gikk på Diane hoppet jeg ikke over pausene utenom når det var sommer da tok jeg 1 og 1 pakke av gangen. Har hørt at etter en har tatt p-pillene i 21 dager kan en glemme opptil 7 dager det er det samme som å ta pause. Derfor sikrere? Kan jeg ta lengere perioder enn 3 brett etter hverandre? Har ei eldre venninne hun tar 7-8 men før pause går det?

SVAR

Besvart 10.11.2017 14:53:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Du kan utsette "mensen" med hormonell prevensjon

Noen ganger passer det ikke å få en blødning. Eller kanskje du bare ikke ønsker å ha blødning så ofte. Her finner du oppskrift på hvordan du kan utsette og få færre blødninger med hormonell prevensjon.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle