Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om vaksinen mot smittsom hjernehinnebetennelse har noen påvirkning på p-pillenes sikkerhet (bruker Loette) ? 

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg lurer på om vaksinen mot smittsom hjernehinnebetennelse har noen påvirkning på p-piller (loette) ? Må jeg liksom bruke kondom den første uken etter jeg har tatt vaksinen for eksempel..?

 

Svar
Hei

Du trenger ikke bekymre deg. Denne vaksinen vil ikke påvirke virkningen av p-pillene dine. Du vil være like godt beskyttet hele tiden. Skulle vaksinen medføre at du får diarè er saken en annen. Da må du i så fall bruke tilleggsprevensjon.


Hilsen jordmor, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Prevensjon
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om prevensjon


Quiz: Hva vet du om doping?

Hva er megareksi?