Hopp til hovedinnholdet

Har blødd i 3 uker selv om jeg bruker p-piller, hva kan årsaken være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har gått på samme p-piller i 2 år og har alltid hatt menstruasjon når jeg skal (når jeg har 7 dagers pause fra pillene. Aldri uregelmessige blødninger. Jeg ''hopper'' over et par ganger i året pga ferie eller one annet spesielt skjer. Denne måneden skulle jeg hoppe over. Men før dette skjedde, en uke før jeg var ferdig med brettet så fikk jeg plutselig blødninger. Noen dager bare litt men noen dager som vanlig menstruasjon. Da brettet var slutt begynte jeg på det nye (hoppet over) men blødningene fortsatte. Jeg har nå blødd i 3 uker og skjønner ikke hvorfor. Jeg er bekreftet ikke gravid. Hva kan være årsaken til dette, og hva gjør jeg dersom dette bare fortsetter?

SVAR

Besvart 19.11.2017 17:31:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle