Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kjæresten min har tenkt på å ha sex. Hvor får jeg tak i kondomer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kjæresten min har veldig lenge tenkt på å ha sex. Vi er begge 14 år. Vi har snakket og begge er klare. Vi har vært sammen nå i snart 2 år. Vi stoler veldig på hverandre og begge vet hva den ene liker. Vi har gjort seksuelle handlinger før ved å ligge naken oppå hverandre, suge of slikke hverandre. Hvis vi nå har sex er vi veldig opptatt på det med beskyttelse. Begge vil at jeg skal bruke kondom. Mitt spørsmål er hvor får jeg tak i kondomer? Er det noe jenta kan bruke for å hindre graviditet for det er vi veldig redde for. Og er det domt å ikke fortelle foreldrene at vi har hatt sex. Begge vil helst holde det hemmelig og ikke fortelle det til noen. Må foreldrene vite om det? Eller kan vi holde det skjult og aldri si det. Dette er da noe jeg lurer på. Syns ung.no er en fantastisk nettsiden. Dere har hjulpet meg med så mye og jeg er veldig takknemlig :) <3

SVAR

Besvart 06.01.2018 17:05:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Ingen aldersgrense på prevensjon

Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer. Er du seksuelt aktiv, har du rett til trygg prevensjon. Men hva med foreldrene? Skal de informeres?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle