Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg fikk satt inn p-stav for 7 dager siden er jeg trygg nå?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk satt inn pstav for 7 dager siden. Før jeg satte inn pstaven gikk jeg på p-piller (yasmin) Jeg gikk på yasmin helt til pstaven ble satt inn og i 7 dager etter innsetting, fordi legen min sa at jeg skulle fullføre brettet mitt. Så jeg ble ferdig med yasmin pillene i dag. Er jeg da beskyttet mot gravididet? Og var jeg det helt siden staven ble satt inn? Og er jeg det nå videre, eller må jeg vente 7 dager til..? Jeg er bekymret siden jeg hadde sex de 2 første dagene etter innsetting..

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer