Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg fikk p-stav 6. desember, og har snart hatt den i 3 måneder.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fikk p-stav 6. desember, og har snart hatt den i 3 måneder. Jeg vet at man kan få forskjellige bivirkninger med tanke på blødninger, men at dette har stabilisert seg etter 3 måneder. Jeg bare lurer på hvordan man "vet" det? Fordi jeg hadde mensen da jeg satt den inn, og hadde litt lenger mens enn vanlig. Så fikk jeg mens igjen i ca 7 dager første juledag (pleier å ha 4), og hadde også en periode på 14 dager fra 13. Jan. Etter det har jeg ikke blødd på 27 dager, og syklusen min pleier å være på 21 dager. Er det noe jeg kan tolke utifra dette? For jeg vet det er vanlig å ha 14-dageren med mensen, men jeg vet ikke om det har stabilisert seg for meg nå, selv om det er 42 dager siden forrige mens startet, og det er 10 dager til det har gått 3mnd? Antar det ikke er på dagen 3mnd det har stabilisert seg, men når vet jeg at det har stabilisert seg?

SVAR

Besvart 27.02.2018 21:28:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle