Hopp til hovedinnholdet

Hvor lenge kan jeg forvente å blø etter en abort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg begynte for på p-piller (almina 28) for omtrent en uke siden, og de fikk jeg på resept hos legen. Grunnet for jeg begynte på p-piller er at jeg ble gravid, og tok medikamentell abort i uke 6/7, og aborten var uten problemer. Fra og med abort-dagen har jeg blødd 12dager i strekk, og droppa gym pga jeg blør og må bruke bind. Og jeg begynte på p-pillene 3 dager etter aborten (legen sa jeg skulle begynne rasket mulig). Men blødningen er mindre, men ikke veldig lite, og får litt magesmerter (men har ikke hatt det på en stund), og er forvirret om det skyldes p-pillene eller aborten.... Jeg er lei av å blø, og siden jeg får IV hvis jeg skipper en gym time til, håper jeg dette ender snart.... er dette normalt? Burde jeg ta det opp med noen? (btw har fobi mot leger og må ha berolige når jeg skal til noe med helsevesen/helsesøster) Eller går dette snart over? Takk for svar.

SVAR

Besvart 28.02.2018 12:18:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Abort

I Norge har kvinner rett til å bestemme selv om de vil ta abort. Dette gjelder til og med 12. svangerskapsuke.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle