Hopp til hovedinnholdet

Jeg tok nødprevensjon 2 ganger med noen dagers mellomrom virker den?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vi er et kjærestepar begge er 14. Foreldrene våre er Pakistanske og der det skam med sex før en er gift. Kondomer og p-piller er ikke alternativ for oss siden det kan oppdages. Jeg fikk satt p-sprøyte. Jeg hadde fått tips at p-spøyten kunne gjøre meg tør så han sleiker meg til jeg ble veldig våt før han samleie. Han trakk seg ut like før det gikk for han, men hans penis er likevel like stiv er det fordi han er så ung? Vi fortsatte derfor så førte gang ble langt trodde det ville være kort. Andre gangen ba jeg han fortsette selv om han sprutet inne i meg, jeg kjente noe varmt var det sed? Jeg fikk Norlevo i tilfelle uhell i løpet av den første uken på sprøyten. Redd Norlevo skulle oppdages så derfor hadde vi sex allerede neste daq. Det var utrolig deilig å ha en stiv penis i vagina. En fristelse vi ikke kunne unngå så 2 dager senere hadde vi sex. Begge ganger tok jeg Norelvo like før samleie. Første gangen gjorde den meg litt kvalm andre gangen følte jeg ikke noe. Virket den ikke 2.gang?

SVAR

Besvart 05.03.2018 12:05:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle