Hopp til hovedinnholdet

Bruk av p-pillen Diane

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går på p-pillene "Diane" (21 piller på hvert brett). Jeg har gått på det sammenhengene i 42 dager nå, så jeg har skippa mensen 1 gang. I morgen er jeg ferdig med mitt andre brett og jeg har bestemt meg for å få mensen, siden typen skal bort i helga så jeg trenger ikke å tenke noe på sex i løpet av de neste dagene uansett. Men hvis jeg venter 7 dager før jeg begynner på et nytt brett, er det garantert at jeg får blødning? Og får jeg det første dagen? Også, når jeg skal begynne på det tredje brettet, er jeg beskyttet fra første pille da? Kan jeg og typen ha ubeskytta sex med en gang jeg begynner på det tredje brettet, eller er jeg nødt til å vente i 7 dager til??

SVAR

Besvart 15.03.2018 13:43:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

P-piller, p-ring og p-plaster - og fare for blodpropp

Kombinasjonspreparater (p-piller, p-ring og p-plaster) er trygge og sikre prevensjonsmetoder, men har også noen bivirkninger. Blodpropp er en sjelden, men alvorlig bivirkning.

 

Les mer
account_circle