Hopp til hovedinnholdet

Har det noe å si hvilken rekkefølge man tar Cerazette pillene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har gått på Cerazette pillene i snart 2 år å er super fornøyd! men jeg er litt bekymret fordi her om dagen hadde jeg glemt brettet mitt å jeg var et stykke unna. Jeg bomma derfor en pille av presis samme type (cerazette) av venninnen min bare for denne gang. Da jeg sjekket brettet dagen etterpå så var jeg på siste rad på fredagspillen men jeg tok raden før der igjen av venninnen min å jeg hadde samleie samme dag uten kondom. er dette farlig? og har jeg feila? spiller det noen rolle hvilken rekkefølge? Hilsen bekymret jente.

SVAR

Besvart 20.03.2018 20:32:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det. Her kan du lese hva du må gjære.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle