Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg er 13,5 år og jeg hadde kjæresten min hjemme oss meg for 3 uker siden vi var aleine hjemme og jeg har en litt stor hund.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 13,5 år og jeg hadde kjæresten min hjemme oss meg for 3 uker siden vi var aleine hjemme og jeg har en litt stor hund. Kjæresten min er 14-åring vi har vært kj i 4 måneder. Plutselig spurte han om hunden min kunne sleike pikken Hannes jeg har aldri sed pikken Hannes før da jeg sa ar det gikk sikkert fint så hunden min sleika pikken Hannes så begynte han og ta meg i buksa på klitoris som jeg syntes var helt OK ettervert begynte jeg og suge han og alt ente med sex uten kondom det var første gang for han og meg, jeg tenkte ikke på å ta p-piller så no er jeg gravid hva kan jeg gjøre??? Svar fort

SVAR

Besvart 13.04.2018 17:26:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Abort

I Norge har kvinner rett til å bestemme selv om de vil ta abort. Dette gjelder til og med 12. svangerskapsuke.

 

Les mer
account_circle