Hopp til hovedinnholdet

Det jeg syns er vanskelig er rett og slett prevensjonen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har kjæreste og synes det med sex er veldig vanskelig. jeg har ikke hatt det før, men ønsker å ha det. det jeg syns er vanskelig er rett og slett prevensjonen. min største frykt er å bli gravid før jeg ønsker det. faren min er lege og mammaen min er god å snakke med uansett hva det er, men jeg synes det er ubehagelig å snakke med dem om mitt «sexliv». jeg er veldig usikkker på hva man kan bruke. jeg er på en måte redd for å bruke bare kondom i tilfelle det skulle skjedd et uhell. vi har ikke lært noe om dette temaet på skolen, noe som gjør at jeg fort har blitt utrygg på dette. jeg tenker at det med sex skal være en fin ting og ikke noe man går rundt og er skeptisk til (jeg har snakket med kjæresten min om dette og han støtter meg heldigvis i det)... så jeg lurer egt på hva det er jeg kan gjøre for at jeg ikke trenger gå rundt å være redd for det, for det er veldig slitsomt.

SVAR

Besvart 27.04.2018 05:33:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle