Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått p-stav og "alle" sier jeg vil gå opp i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har fått satt inn p-stav for en uke siden. Men nå er jeg i veldig dårlig humør og lei meg fordi alle forteller at jeg må passe på vekta. Jeg trener 3 ganger i uka kg passer på hva jeg spiser. Kan jeg gå opp mye i vekt, i så fall hvor mye? Jeg er 170/171cm høy og veier rundt 65-66 kg. Hva er d alle mener når de sier at jeg vil gå opp i vekt. Vil jeg legge på meg og bli «større»? Eller vil jeg se ut som jeg gjør nå? Jeg er veldig usikker på vekten og kroppen min så det er veldig vanskelig når jeg får høre at jeg kan gå opp i vekt. Moren min og søsteren min gikk opp rundt 10 kg da de gikk på å-piller. Vil jeg gå ned i vekt igjen?

SVAR

Besvart 11.05.2018 15:40:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle