Hopp til hovedinnholdet

Hvilket prevensjonsmiddel bør jeg velge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som blir utrolig følelsesmessig ustabil og sår i kjeden når jeg har mensen. Når jeg har mensen hopper følelsene mine opp og ned og en god latter kan ende i tårer. i tillegg får jeg utrolig vondt nedentil når jeg har mensen så jeg klarer ikke å sitte normalt, om jeg prøver å sitte normalt får jeg vondt i vaginaen og ender som oftest opp å sitte i en merkelig stilling i klasserommet hver gang jeg har mensen. Læreren min anbefalte p-piller slik at jeg kunne ha mensen sjeldnere, for da kunne ikke mitt ustabile humør under mensen ikke påvirker skole prestasjonene mine. problemet er at jeg er ikke så flink til å huske på å ta de og ende derfor opp med å ha mensen oftere og lengre enn vanlig fordi jeg glemmer å ta p-pillen. Er det et annet prevensjons middel jeg kunne brukt som kunne gjort slik at jeg ikke trenger å ha mensen?

SVAR

Besvart 14.05.2018 07:21:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle