Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten er oppgitt over meg fordi jeg ikke ville ha sex, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har vært sammen i 6mnd nå. Problemet er at vi ikke har pult på 3mnd. Min redsel har hindret oss, fordi de tre siste gangene har kondomen sprukket. I går var jeg med henne. Hun var utrolig kåt, forsi hun hadde mensen. Hun hadde veldig lyst på meg og jeg hadde lyst på henne, men jeg tenkte at det ikke var så lurt, fordi hun hadde mensen. Når jeg fortalte henne dette, trodde hun at det var en unnskyldning for ar jeg ikke ville pule henne. Hun ble veldig lei seg, og fortalte meg og par hun kjente som pulte hver dag. Hun fortalte meg masse som jeg lærte av. Nå er jeg ikke redd for kondomen lenger og jeg har lyst til å pule igjen. Derimot nå er hun sur/oppgitt for alt som skjedde i går. Jeg tenker at dette var en engangsgreie, men har dere noe tips?

SVAR

Besvart 18.05.2018 21:28:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Redd for å gjøre ei jente gravid?

Det skal veldig lite sæd til for å gjøre ei jente gravid. En sædcelle er nok og det kommer mange tusen ved en utløsning.

 

Les mer
account_circle