Hopp til hovedinnholdet

Hvor lang tid tar der fra en p-stav er tatt ut til mensen kommer tilbake?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente som har hatt p-stav i over et år i mars, men måtte til slutt ta den ut pga uregelmessige blødninger. Tok ut staven i mai og det har nå gått 7-8 uker uten at jeg har fått tilbake mensen eller blødningene. Jeg begynner helt ærlig å bli litt stressa nå. Jeg har regelmessig samleie og ønsker å begynne på p-piller igjen så fort som mulig. Hvor lang tid kan jeg forvente at det tar før jeg får mensen? Kan jeg starte med p-piller selvom jeg ikke har fått mensen? Kjæresten min og jeg begynner å bli utolmodige nå.. Vi «hopper ofte av i svingen» er det trygt? Han har tross alt noen års erfaring og har aldri fått utløsning inni skjeden min, etter jeg tok ut staven. Takk for svar på forhånd❤️

SVAR

Besvart 26.06.2018 22:40:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avbrutt samleie - "å hoppe av i svingen"

Har dere hatt avbrutt samleie (samleie uten prevensjon), såkalt ”hoppe av i svingen”?. Det er risikabelt og jenta kan bli gravid.

 

Les mer
attach_file

Kondom

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle