Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha blitt gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei... Jeg er en jente på 16 år. I går hadde jeg ubeskyttet sex med en gutt på 18, men han hoppet av i svingen så ingen skade var skjedd. Jeg sov over med han og i dag tidlig hadde vi sex igjen, men denne gangen kom han inni meg, og jeg lurer på om jeg kan ha blitt gravid? Jeg skulle egentlig få mensen for litt under en uke siden, så jeg skulle egentlig vært mitt inni en mensperiode nå. Men siden jeg ikke har fått mensen betyr det at jeg ikke var trygg og kan ha blitt blitt gravid nå? Jeg går ikke på p-piller og vi brukte ingen annen form for prevensjon. Takk for svar, hilsen bekymret jente 16 år.

SVAR

Besvart 31.07.2018 01:09:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Avbrutt samleie - "å hoppe av i svingen"

Har dere hatt avbrutt samleie (samleie uten prevensjon), såkalt ”hoppe av i svingen”?. Det er risikabelt og jenta kan bli gravid.

 

Les mer
account_circle