Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hoppet over mensen men fikk blødning likevel...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg går på p-pillene Oralcon og har gått på de i ca 1 måned. Jeg var i syden da jeg egt skulle ha mensen, så jeg hoppet over mensen. Da jeg hoppet over mensen fikk jeg en blødning med en gang, jeg vet at det er normalt og få en mellomblødning de 3 første månedene når du går på p-piller, og spesielt når du hopper over mensen. Jeg fortsatte da å gå på p-pillene i 4 dager til, uten at det så ut til at mellomblødningen ville stoppe. Derfor valgte jeg å ta 1 ukes pause for å få mensen og bli ferdig med blødningen, siden det var såpass lenge til jeg egt skulle få mensen. Men spørsmålet mitt er om jeg etter mensen kan starte på det samme brettet som jeg stoppet på, og så ta mensen 4 dager før normalt neste måned? Eller må det gå akkurat 1 måned mellom hver gang man har mensen? Vet man egt burde starte på nytt brett, men siden det bare er 4 piller, så tenkte jeg kanskje at det ikke hadde så mye å si?

SVAR

Besvart 06.08.2018 13:03:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle