Hopp til hovedinnholdet

Menssmerter og p-piller

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter veldig med mensensmerter og har akkurat begynt på ppillen "loette28". Jeg har hørt at man kommer til å ha vanlig mens første mnd med p-piller, men hos meg stoppet jeg å blø etter første pille! Jeg begynte med pillene første dag i mensen, men etter første pille kom det bare pittelitt brun utflod. Jeg er nå på dag 3 av 3, og har fortsatt mensensmerter. Det føles noen ganger som å bli knivstukket... Det er så vondt at jeg såvidt kan sitte og stå. Er dette normalt? Setter veldig pris på at dere svarer på ungdommers spørsmål! Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 21.08.2018 20:27:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Menstruasjonssmerter

Smertefull menstruasjon er ganske vanlig i tiden etter puberteten. Noen kjenner kun svake smerter i mage eller rygg rett før- eller samtidig med at mensen starter, mens andre er helt satt ut av sterke smerter, kvalme, oppblåsthet og slitenhet i flere dager.

 

Les mer
account_circle