Hopp til hovedinnholdet

Mellomblødninger ved p-pillebruk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har gått på p-piller siden mai ca, og har aldri hatt problemer med at mensen plutselig kommer... den har kommet når den skal, så har aldri opplevd at jeg får mensen sånn plutselig før nå... det er da ca. 4 måneder siden jeg begynte på p-piller, så skal ikke kroppen være vant til p-pillene da? Kan det hende jeg er gravid siden mensen plutselig kom, eller kan det være andre grunner? Jeg er litt stressa over å være gravid, og vet ikke helt hva jeg skal gjøre! Hadde hjulpet veldig om dere kunne svare på dette:)

SVAR

Besvart 09.09.2018 10:01:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

 

Les mer
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle