Hopp til hovedinnholdet

Tok p-pille nr 4 bare 28 timer fra den forige pillen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg begynte på p-piller 3 oktober, som da er 1 menstruasjonsdag. Lørdag 6 oktober hadde jeg og kjæresten min sex og vi brukte ikke kondom, og han kom inne i meg. Det var min 3 dag på pillen. Men dagen etter vi hadde sex hadde jeg ikke tilgang på pillen det tidspunktet jeg vanlighvis tar den, så jeg tok den 4 timer senere da jeg kom hjem. Så jeg tok pille nummer 4 bare 28 timer fra den forige pillen. Er det sjanse for at jeg kan bli gravid? (Jeg har også tatt 5 pillen søndag 7 oktober) Hilsen nervøs 14 åring. Håper på raskt svar!

SVAR

Besvart 08.10.2018 12:31:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det. Her kan du lese hva du må gjære.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
account_circle