Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og typen hadde ubeskyttet sex 4 ganger, uten at han kom. Jeg fikk mensen 2 uker etterpå, som vil si jeg itilegg hadde eggløsning den dagen? Jeg er utrolig redd for at jeg er gravid, siden jeg har lest på nettet at man kan være gravid selvom man får mensen?. Jeg syntes det er ekstra vanskelig siden mamma & de har sakt vi kan sove hos hverandre så lenge vi bruker prevensjon, men ofc var jeg så dum at jeg overhode ikke tenkte på det. Når kan jeg ta test? Og hvor sannsynlig er det at jeg er gravid? Og hvis om at hvem skal jeg & typen ta kontakt med? Det er uaktuelt å si det til foreldrene, grunnet at jeg får så skyldfølelse... Jeg stresser veldig.

SVAR

Besvart 22.10.2018 11:31:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Gravid og usikker? Få gratis veiledning hos Amathea

Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre om du oppdager at du er gravid. Da kan det være godt å ha noen å snakke med. Amathea gir tilbud til alle som trenger det i hele landet på telefon, chat eller mail.

 

Les mer
account_circle