Hopp til hovedinnholdet

Hvor lenge pleier denne ikke-sexlysten til å vare?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg satte inn p-stav for 3 måneder siden. Super fornøyd, har ingen bivirkninger og har heller ikke fått noe særlig mye mensen. Men jeg har ikke sexlyst i det hele tatt. Før var jeg kåt veldig ofte, onanerte flere ganger i uken og ville alltid ha sex med kjæresten min. Men nå blir jeg aldri kåt lenger. Jeg har aldri lyst til å onanere lenger og har heller ikke lyst til å ha sex med kjæresten min. Før hadde vi sex vedlig ofte og nå blir det sjeldnere. Er veldig redd for at han skal tro det er noe galt med han, liksom han spør en del om hvorfor jeg ikke har lyst til å ha sex lenger og jeg tør ikke si det er fordi jeg ikke har lyst. Han kommer til p bli lei seg. Hvor lenge pleier denne ikke-sexlysten til å vare???

SVAR

Besvart 08.11.2018 16:48:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle