Hopp til hovedinnholdet

Blødning selv om jeg hoppet over hormonfri uke. Hvorfor det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har gått på microgynon i litt over 3 måneder nå og skulle nå prøve å hoppe over mensen. På den dagen jeg egentlig skulle ha tatt sukkerpille, fikk jeg likevel en blødning, selv om jeg tok fra hormonpillene. Burde jeg stoppe å ta hormonpillene nå og ha en pause siden jeg fikk mensen, eller kan jeg fortsette å ta pillene? Kan det være at pillene ikke funker til meg med tanke på å hoppe over mensen? Har gått på andre typer før, og da har det funket fint å hoppe over.

SVAR

Besvart 09.11.2018 14:33:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Du kan utsette "mensen" med hormonell prevensjon

Noen ganger passer det ikke å få en blødning. Eller kanskje du bare ikke ønsker å ha blødning så ofte. Her finner du oppskrift på hvordan du kan utsette og få færre blødninger med hormonell prevensjon.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle