Hopp til hovedinnholdet

Menssmerter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg begynte på ppillene Almina 28 for to måneder siden. Hovedsakelig var det fordi jeg alltid har blødd sykt mye og hatt mye smerter, og det ville jeg bli kvitt. Nå blør jeg ganske mye mindre og er fornøyd med det, men smertene mine er helt ubeskrivelige. Paracet eller smertestillende hjelper ikke litt eingang, selvom jeg tar to i slengen. Jeg kan ikke gå på skolen for smertene er så store til tider. Vil smertene forsvinne ettehvert? Eller hva kan jeg gjøre for å bli kvitt dem?

SVAR

Besvart 20.11.2018 18:33:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle