Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex for første gang for noen dager siden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg hadde sex for første gang for et par dager siden med kjæresten min, men syntes ikke det var så deilig, gjorde vel egentlig litt vondt. Er dette vanlig? Blir det bedre? Er det eventuelt noe jeg kan gjøre for at det skal være deilig for meg også? Burde vi ha sex bare når vi er alene hjemme? Er det vanlig at vi ikke lager så mye lyder osv? Har ikke sugd han enda, fordi jeg er så usikker på hvordan jeg skal gå inn for det og hvordan jeg skal gjøre det. Tips? Tenker også det kan være lurt å starte på p-piller, men leste litt om blodpropp og sånn og det skremte meg litt. Vil p-piller anbefales mer enn for eksempel p-stav? Sliter ikke med mensensmerter, så hadde bare tatt det for prevensjon. På forhånd, takk for svar!

SVAR

Besvart 23.11.2018 21:11:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle