Hopp til hovedinnholdet

Jeg har prøvd meg på P-piller, jeg brukte Almina 28 fra første dag med mens

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har prøvd meg på P-piller, jeg brukte Almina 28 fra første dag med menstrasjon. Men ble ganske dårlig i kroppen av den. Ble slapp og sliten i kroppen og var kald og varm hele tiden, og at pulsen gjikk fort opp. Jeg sluttet dermed på disse pillene etter 7 dager, og fikk nå ekstrem blødning, kan ikke gå en halv time før jeg må skifte tampong og bind. Tillegg har jeg ekstreme mensensmerte og fikk diaré, men kan være pågrunn av at jeg har spist noe dårlig. Har alderig hadd en sånn ekstrem mens før nå. Er dette normalt? Har hatt mensen nå i snart 10 dager helt fra jeg begynnte på p-pillene. Og hvor lenge blir dette å vare? Og har du noen tips? Og er noe galt? Takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 07.12.2018 18:18:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle