Kan jeg ha blitt gravid med p-piller? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg ha blitt gravid med p-piller?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har gått på p-piller i nå 2 og 1/2 år. Før forrige menstruasjon forsøkte jeg å hoppe over den. Jeg hadde tatt piller i 21 dager og fortsatte på nytt brett, jeg tok 3 piller fra det nye brettet, men opplevde blødninger likevel. Så jeg stoppet og tok pause etter 24. dagen med piller og fikk vanlig menstruasjon. Jeg tok en 7 dagers pause og begynte på pillen igjen den 8. dagen. Jeg hadde samleie med kjæresten 5. dagen da jeg begynte på pillen igjen. Det jeg lurer på er jeg beskyttet mot graviditet mtp at jeg forsøkte å hoppe over mensen, begynte på nytt brett, men stoppet og tok pause etter tre dager også gikk jeg ikke på pilla i 7 dager da jeg begynte etter pausen min igjen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer