Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha blitt gravid med p-piller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har gått på p-piller i nå 2 og 1/2 år. Før forrige menstruasjon forsøkte jeg å hoppe over den. Jeg hadde tatt piller i 21 dager og fortsatte på nytt brett, jeg tok 3 piller fra det nye brettet, men opplevde blødninger likevel. Så jeg stoppet og tok pause etter 24. dagen med piller og fikk vanlig menstruasjon. Jeg tok en 7 dagers pause og begynte på pillen igjen den 8. dagen. Jeg hadde samleie med kjæresten 5. dagen da jeg begynte på pillen igjen. Det jeg lurer på er jeg beskyttet mot graviditet mtp at jeg forsøkte å hoppe over mensen, begynte på nytt brett, men stoppet og tok pause etter tre dager også gikk jeg ikke på pilla i 7 dager da jeg begynte etter pausen min igjen.

SVAR

Besvart 04.01.2019 15:37:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det. Her kan du lese hva du må gjære.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle