Hopp til hovedinnholdet

Har mistet mye hår mens jeg går på Yasminelle p-piller, kan det være årsak?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg begynte på Yasminelle p-piller for ca 5 uker siden nå. Håret mitt har begynt å falle helt utrolig mye i det siste men jeg tenkte ikke på at grunnen kunne være p-pillene. De første 2 ukene var det ikke så mye men nå den siste uka har det vært en helt syk forandring og etter idag skal jeg slutte å ta dem. Er det p-pillene som var grunnen til dette? Hvilke andre p-piller skal jeg prøve for å unngå dette. Har hatt p-stav men da hadde jeg mellomblødninger som aldri sluttet. Har gått på minipille og da fikk jeg stort hårtap også mens på Cerazette p-piller var det samme som med p-stav at jeg aldri sluttet å blø. Jeg har vært hos legen flere ganger nå og orker ikke å prøve flere ting. Hva er det som ikke kommer til å gi meg de plagene?? Jeg må bruke noe som prevensjon og fordi min vanlige mensen er veldig smertefullt så uten prevensjon kommer jeg til å få veldig mye fravær på skolen fordi det er så ille. Vær så snill hjelp.

SVAR

Besvart 12.01.2019 22:14:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle