Hopp til hovedinnholdet

Hva er normal blødning med p-stav?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har fått satt inn p-stav tidlig i oktober 2018. I starten hadde jeg blødninger men de ble mindre og mindre ettersom tiden gikk og etter 2 måneder var blødningene nesten blitt helt borte. Men i starten av den uka har jeg fått en «vanlig mensen» igjen og ikke de vanlige små blødningene som jeg pleide å ha i starten. Jeg lurer på om dette har noe forbindelse med graviditet eller om d skyldes p-staven. Jeg har hatt ubeskyttet samleie et par ganger i denne måneden ( og desember). Takk for svar!

SVAR

Besvart 20.01.2019 23:15:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle