Hopp til hovedinnholdet

Konstante blødninger etter innsetting av p-stav desember 2018.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fikk satt inn en p-stav den 14. Desember 2018, og nå er det den 16.Februar 2019. Helt siden jeg fikk satt inn p-staven så har jeg hatt konstante blødninger. Blodet er ikke som vanelig menstrusjons blod, med det er tykt og brun aktig. Jeg vet at det er normalt å få uregelmessige blødninger etter å få satt inn en p-stav, men jeg har aldri hørt om noen som har bokstavelig blødninger konstant, hver eneste dag. Burde jeg kontakte lege, eller kommer det til å gå over etter en stund ?

SVAR

Besvart 19.02.2019 22:34:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle