Hopp til hovedinnholdet

Nettopp startet for første gang på p-piller.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Begynte på Loette 28 for kort tid siden (begynner på sukkerpillene på det første brettet i dag), og begynte for noen dager siden å få svake menssmerter. Det kom litt blod blandet ut i utfloden. I natt begynte mensen for fullt, selv om jeg ikke skal ta sukkerpillen før i ettermiddag. Tenkte først at det var en mellomblødning, men hadde vondt, så holder nå en finger på at det var mensen som sa hei nesten en uke for tidlig. Har ikke hatt ordentlig vondt, mer som en murrende følelse, som jeg pleier å ha. Stemmer det at menstruasjonen kan starte når den var tiltenkt av kroppen før man startet på p-pillene, den første måneden? Begynte utenom menstruasjon da jeg aldri helt sikkert vet når den kommer. Jeg risikerte å vente 2-3 måneder før jeg kunne starte hvis jeg startet på dag 1. Oppstart var godkjent av fastlegen. Brukte kondom de første 7 dagene, som jeg fikk beskjed om. Har ellers ingen bivirkninger annet enn økt matlyst (som jeg trenger).

SVAR

Besvart 22.02.2019 14:16:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle