Hopp til hovedinnholdet

Kraftige bivirkninger av hormonell prevensjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har tidligere prøvd det aller meste av prevensjon,men har fått alt som finnes av bivirkninger. Etter flere år uten noe hormonell prevensjon ville jeg nå prøve igjen, med p-plaster. Satt det på første dag i menstruasjon, men allerede etter to døgn måtte jeg få det av. Enorme humørsvingninger, folk lurte på hva som gikk av meg. Voldsom kvalme. Ekstrem illeluktende svetting.Ikke minst ekstrem angst for å få blodpropp.mensen var litt unormal, men gav seg etter 7 dager. Men nå 5 dager etterpå har jeg fått veldige blødninger igjen, samt vonde murringer og veldig kvalme. Har ikke hormonene etter plaster gått ut etter så lang tid? Har mensen-syklusen endret seg pga hormonene?Har alltid slitt med konstante blødninger med all hormonell prevensjon tidligere..)

SVAR

Besvart 15.03.2019 12:10:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle