Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være gravid, selv med angrepille?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg og min partner hadde beskyttet sex i går, men kondomet røk. Jeg hadde dagen før tatt en EllaOne nødprevansjon og vurderer å ta en i dag også, men jeg fikk mensen i dag og er litt forvirret om ellaone fungerte i går også? Er det mulig jeg er gravid grunnet uhellet i går selv om jeg har mensen i dag? Bør jeg ta enda en nødprevansjon for sikkerhetsskyld?

SVAR

Besvart 01.04.2019 09:26:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle