Hopp til hovedinnholdet

Gått på microgynon siden august, sliter med plagsomme småblødninger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg startet på microgynon i August 2018 og har siden da tatt pillene til samme tid hver kveld. Jeg har slitt med en del små blødninger/mørk utflod siden oppstart av pillene. Har måtte gått med tampong nesten hele tiden pga disse plagene. Jeg har ingen store menssmerter under blødningene. Blødningene er heller ikke store. Merker at jeg har litt "murringer" med mye mindre smerter rundt datoene da jeg brukte å få mensen før oppstart av pillene. Dette plager meg, for jeg føler jeg har mensen hele tiden. Hva kan årsaken være? Burde jeg starte på andre p-piller som øker hormonene eller hva? Det skal sies at jeg har hoppet over mensen siden oppstart da jeg ikke ønsker å ha mensen. Så med andre ord tar jeg ingen sukkerpiller. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 11.04.2019 22:04:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Du kan utsette "mensen" med hormonell prevensjon

Noen ganger passer det ikke å få en blødning. Eller kanskje du bare ikke ønsker å ha blødning så ofte. Her finner du oppskrift på hvordan du kan utsette og få færre blødninger med hormonell prevensjon.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle