Hopp til hovedinnholdet

Kan hormonspiralen forårsake smerter i magen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg satte inn mirena hormonspiral for ca. 2 år siden. Har i ettertid vært svært plaget med smerter i nedre del av magen/underlivet. Måtte inn på sykehuset en gang da smertene var så store, og de trodde det var en vanncyste som hadde sprukket. Har også vært hos både fastlege og gynekolog, men de mener spiralen skal forhindre cyster. Er veldig i tvil om jeg skal ta ut spiralen og begynne på p-piller som jeg gikk på før. Har også mistet veldig sexlyst, som også kan være en bivirkning av spiral. Likevel føler jeg meg helt trygg med å ha sex når jeg har i spiral, i motsetning til p-piller, som ikke er et like sikkert prevansjonsmiddel. Har også ikke lyst å få menstrasjon igjen som jeg har sluppet nå i 2 år. Har dere noen råd for hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 03.05.2019 15:24:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
account_circle