Hopp til hovedinnholdet

Har fått klamydia. Hvordan kan jeg teste meg for bekkeninfeksjon pga det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg fikk nettopp påvist klamydia, og har hatt det 1 gang før som var i høst 2018. Hvordan vet jeg om jeg har fått bekkeninfeksjon? Har lest at klamydia kan forårsake bekkeninfeksjon og jeg kan derfor stå i fare for å bli steril. Jeg er kjempe paranoid når det kommer til dette, vil jo selvfølgelig bli mor en gang i fremtiden! Hva er symptomene for bekkeninfeksjon og hvordan kan jeg teste om jeg har det? Og er det slik at nå som jeg går på antibiotika for klamydia-infeksjon så skal det ta knekken på en mulig bekkeninfeksjon?

SVAR

Besvart 20.05.2019 00:33:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle