Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig å bli oppblåst i magen før mensen, og hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om det er vanlig å få magesmerte og oppblåst/stinn form i magen før man får mensen? Jeg går på p-piller og jeg har ALDRI kjent noe magesmerte siden jeg tok det 2014/15ca men nå de siste gangene har jeg merket til økt magesmerte før menstrasjon. Og humøret mitt svinger veldig. Hva er grunnen til dette? Humørsvingninger har også vært mye av de siste 2-3mnd. Hva er grunnen til dette? Nå har jeg byttet til Yasmin 28, men venter med å ta den til første menstrasjonsdsg kommer.. Er det noe jeg bør sjekke meg i forhold til dette? Mvh Jente 20

SVAR

Besvart 23.06.2019 20:32:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Luft i magen?

Alle promper! Det er helt naturlig og normalt! Men noen ganger kan man bli så oppblåst og føle at man må prompe så ofte at det er vondt og plagsomt.

 

Les mer
account_circle