Hopp til hovedinnholdet

Kor lenge vil det vare før eg ikkje har mensen lenger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg går på p-piller (Almina 28) og har gjort det i 2-3 år no. Eg hadde fullført dei brune pillene og begynte på dei kvite/sukkerpillene. Så da tok eg kvite p-piller i 2 daga og så gjekk eg tilbake på dei brune fordi eg fann ut at eg ikkje ville ha mensen no og tenkte at det gjekk fint å bare begynne på dei brune selvom eg hadde tatt 2 daga med kvite. Mensen kom siden eg begynte på dei kvite, men no har eg gått på dei brune i 5 daga og har fortsatt mensen... det kjem bare meir og meir blod og det skal det jo ikkje gjere når eg går på dei brune.. så kor lenge vil det vare før eg ikkje har mensen lenger siden eg no går på dei brune pillene?

SVAR

Besvart 19.07.2019 10:58:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
account_circle