Hopp til hovedinnholdet

Akkurat startet på p-piller - mellomblødninger.-

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg begynte nettopp med p-piller for å unngå mensen og jeg visste at eg skulle få litt blødninger etter 4-5 dag siden legen sa det men Fikk blødning når jeg startet på et nytt brett og det var ganske mye blod og har fortsatt tatt p-pillene hver morning men har hatt blødninger i 9 dager nå og er beskymret. Siden når jeg vanligvis har mensen varer det ikke mer enn 6 dager. Er det nor galt? Men når jeg fikk blødningene sa mor at jeg burde ta pause fra pillene 2 dager men på andre dag hadde jeg sex uten kondom men han cumma ikke men er fortsatt stresset over at jeg er gravid siden dagen etter tok jeg 2 piller? Jeg vet ikke hva som skjer? Er jeg sansynlig gravid? Og er det noe galt med at jeg har så mye blødninger? Jeg trodde blødningene begynte å bli ferdige men så begynte jeg å blø som i starten

SVAR

Besvart 24.07.2019 12:46:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
account_circle