Hopp til hovedinnholdet

Bekymret etter at kondomen sprakk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde samleie med en gutt for 6dager siden hvor kondomen sprakk, og 3 dager etter samleie begynte jeg å blø, jeg har også hatt morgenkvalme 2 dager på rad etter samleie og magesmerter, dette skjedde før jeg begynte å blø, og vi er bekymret for hva vi skal gjøre, om vi skal ta en test eller ikke Hilsen jente på 14år

SVAR

Besvart 10.08.2019 22:20:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle