Hopp til hovedinnholdet

Sex, prevensjon og abort

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært sammen med kjæresten min i 3 måneder og han er 21 år. Vi har hatt sex mange ganger og alltid brukt kondom. De første gangene brukte vi kondom som jeg hadde fra før, og de sto det ikke no dato på. Senere har vi nyere da. For ca to uker siden så begynte vi uten kondom. Dvs bare rett utenfor og så var han inni meg et par ganger, men vi tok på kondom etter hvert og det tok en stund etter det før han kom. Det jeg har tenkt litt på er om jeg kan bli gravid likevel? Fordi jeg har aldri hatt regelmessig mensen, så jeg aner ikke hvordan jeg isåfall skal kunne vite det... Isåfall, hvis jeg er gravid, er det mulig at jeg kan få hjelp til abort uten at foreldrene mine finner det ut? Fordi de er begge veldig i mot abort, spesielt mamma som er religiøs. Mvh redd jente

SVAR

Besvart 12.08.2019 20:59:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest! Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg. Du kan også kjøpe en test på apoteket.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle