Hopp til hovedinnholdet

Har brukt Cerazette og Desogestrel i 4 måneder og blør fortsatt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg begynte med å gå på cerazette, de to første ukene blødde jeg ingenting å tenkte jeg var heldig som slapp blødninger.... blødningene kom etter to uker. jeg gikk da to måneder på cerazette, før jeg fikk desogesterel på apoteket som var ett billigere alternativ. Problemet er at jeg har blødd siden da og har nå gått på desogesterel i 2 måneder også, altså har brukt piller i 4 måneder tilsammen, jeg trodde det stabiliserte seg etter 3 mnd? Jeg lurer på hva jeg kan skal gjøre for er så lei av å blø konstant hele tiden! Tror du kroppen vil reagere likt med pstav også? Kan bare bruke prevensjon med østrogen (tror det var østrogen) så hadde vært kjipt om det ikke er noe av det som funker da jeg har veldig lite lyst til å ha spiral osv....Takk for svar!

SVAR

Besvart 14.08.2019 23:03:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle