Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lurer legen på om jeg har hatt sex eller om jeg har sex?

account_circle

SPØRSMÅL

Skal bytte prevensjon fra p-ring til p-stav, og forrige gang spurte legen om jeg var sexuelt aktiv, så da gjør hun sikkert det denne gangen også. Mamma satt rett ved siden av meg, så jeg sa bare nei. Lurer bare på; mener hun om jeg har hatt sex før, eller om jeg har hatt sex et par ganger i det siste? Jeg er ikke jomfru, så jeg er også redd for å svare siden mamma er i samme rom. Vil ikke spørre hun om å gå ut, for da skjønner hun det. Hva gjør jeg da? Jeg har alltid vært mye mer moden med både kropp å tankegang enn andre på min alder. Så da var jeg også klar for å ha sex før de fleste. Fant ut at jeg liker alle kjønn da jeg var bare 10, så min første gang var med en jente det året jeg fylte 13. vi hadde det bare gøy. Vi har gjort det en gang til i sommer(jeg fyller 14 i år).jeg vet at jeg var veldig ung, men jeg har aldri vært som andre på min alder.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer