Hopp til hovedinnholdet

Lurer legen på om jeg har hatt sex eller om jeg har sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Skal bytte prevensjon fra p-ring til p-stav, og forrige gang spurte legen om jeg var sexuelt aktiv, så da gjør hun sikkert det denne gangen også. Mamma satt rett ved siden av meg, så jeg sa bare nei. Lurer bare på; mener hun om jeg har hatt sex før, eller om jeg har hatt sex et par ganger i det siste? Jeg er ikke jomfru, så jeg er også redd for å svare siden mamma er i samme rom. Vil ikke spørre hun om å gå ut, for da skjønner hun det. Hva gjør jeg da? Jeg har alltid vært mye mer moden med både kropp å tankegang enn andre på min alder. Så da var jeg også klar for å ha sex før de fleste. Fant ut at jeg liker alle kjønn da jeg var bare 10, så min første gang var med en jente det året jeg fylte 13. vi hadde det bare gøy. Vi har gjort det en gang til i sommer(jeg fyller 14 i år).jeg vet at jeg var veldig ung, men jeg har aldri vært som andre på min alder.

SVAR

Besvart 20.08.2019 16:47:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle