Hopp til hovedinnholdet

Har hatt spiral i 6 måneder, fikk nå en langvarig blødning på tre uker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Fikk satt inn spiral for ca 6 mnd siden, etter å ha født mitt andre barn. Blødde en mnd tid etter innsetting. Mistet så mensen helt, helt til for 3 uker siden. Begynte da å blø litt, og så økte det etter noen dager. Har hatt mensen nå i 3 uker, ikke like mye som før jeg fikk satt inn spiral, men nok til å måtte bruke ob. Får også veldig sterke mensensmerter på den ene siden tritt og ofte, hver dag. Varer bare noen sekunder, men kan være veldig vonde, og kjennes ut som rier. Noen ganger må jeg stoppe opp å puste meg gjennom dem. Hadde litt mensensmerter før jeg fikk satt inn spiral, men det var som oftes bare den første dagen med mens, og di var ikke så vonde. Det jeg lurer på er om det e normalt å plutselig få mensen som varer så lenge, og å få mensensmerter av og på omtrent hver dag?

SVAR

Besvart 13.09.2019 20:49:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg har mensensmerter

Får du vondt i magen når du har mensen? Kanskje du blir kvalm eller oppblåst? Mensensmerter er ganske vanlig etter puberteten. Noen kjenner kun svake smerter, andre blir helt satt ut.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
account_circle