Hopp til hovedinnholdet

Glemte p-pille, tok angrepille

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg tok for litt siden en angrepille pga jeg glemte en p pille. Jeg hadde da tatt 2 piller av et brett og så ventet jeg 5 dager før jeg begynte på p pillene igjen etter angrepillen (jeg bruker Oralcon 21 piller). Dette vil jo da si at når jeg nå har begynt igjen, har jeg bare 19 piller ogjen på brettet. Skal jeg bare fullføre brettet og så ta pausen på 7 dager som jeg pleier eller er det viktig å alltid ha 21 piller sammenhengende?(jeg får jo bare 19 sammenhengende etter den 5-dagers pausen)

SVAR

Besvart 10.10.2019 07:41:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det. Her kan du lese hva du må gjære.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle