Hopp til hovedinnholdet

Bruker Mercilon og har hatt mensen i mer enn 2 uker, tar det slutt selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt mensen i mer enn 2 uker nå. Fikk små blødninger 3. Oktober. Så ble det som vanlig mensen med store blødninger 2/3-5 dagen. Rundt 9. Oktober virket det som om mensenen skulle ta slutt.. Men jeg velger å bruke bind 1-2 dager etterpå for å være sikker. Men 11. Oktober hadde jeg det fortsatt. 15. Oktober virket det som om det tok slutt. Så jeg gikk på skolen 16. Oktober uten bind. Jeg hadde ikke gått på do den morgenen og ikke på skolen heller. Jeg kjente noe klissete og rennende når jeg skulle ta bussen hjem. Så trodde det var noe med det. Når jeg kom hjem så hadde jeg blødd.. Og siden da har d vært store blødninger. 19. Oktober er det nå. Virker som mindre blødninger med det varierer.. Jeg er vandt til å ha mensen opp til 7-9 dager. Jeg går på p-p-piller. Mercilon 28. Jeg tar de hver dag. Jeg har ikke tatt sukkerpillene enda. Jeg skal vente til brettet er ferdig. Jeg begynte på 1. pillen på det nye brettet nå.. Hva kan være årsaken? Tar det slutt av seg selv? Noe gjøre?

SVAR

Besvart 21.10.2019 18:56:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan utsette "mensen" med hormonell prevensjon

Noen ganger passer det ikke å få en blødning. Eller kanskje du bare ikke ønsker å ha blødning så ofte. Her finner du oppskrift på hvordan du kan utsette og få færre blødninger med hormonell prevensjon.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
account_circle